All You Want Catering On-Wheels

All You Want Catering On Wheels verzorgt catering zowel voor zakelijke als particuliere klanten. Heeft u geen mogelijkheden om catering aan te bieden door gebrek aan materialen, dan is AYWC On-Wheels iets voor u.

Lunches On-Wheels

Bij AYWC On-Wheels komen wij bij u met onze vrachtwagen. Alle benodigde materialen staan voorbereid in onze vrachtwagen van AYWC On-Wheels. Op uw locatie rijden wij onze buffetdelen uit de vrachtwagen van AYWC On Wheels. Afhankelijk van uw wensen bereiden wij ter plekke de lunch voor u i.v.v. Live-cooking. Is het zo dat u een lekkere en efficiënte catering nodig heeft, dan plaats AYWC On-Wheels een aangekleed buffet waarop de broodjes, salades, drankjes worden geplaatst.

Buffetten On-Wheels

Niet alleen broodjes en lunches behoren tot de mogelijkheden. Live-cooking buffetten waarbij onze koks ter plekke een gerecht voor de gast samenstellen, diverse soorten buffetten. Ook warme gerechten zijn op deze wijze mogelijk. Voorbeelden van buffetten zijn bijvoorbeeld Mediterraans, Italiaans, Caribisch, Indisch, Mexicaans.

AYWC On-Wheels op maat

Wilt u een buffet, of lunch samenstellen naar uw wens? Geen enkel probleem, AYWC On-Wheels kenmerkt zich door het samenstellen van catering op basis van uw wensen en beschikbaar budget. De diensten van AYWC On Wheels beperken zich niet tot alleen de verzorging van catering, ook voor bediening, gastvrouwen en de complete verzorging van uw evenementen bent u bij AYWC ON-Wheels aan het juiste adres. Weet dat u ook voor hapjes/fingerfood voor uw zakelijk en particuliere evenementen bij ons terecht kunt, zowel levering als verzorging van hapjes die door onze medewerkers uitgeserveerd worden.

AYWC On-Wheels buiten

Ook voor uw zakelijke en particuliere aanvragen buiten biedt AYWC on Wheels dit concept aan. Indien gewenst kunnen dan tevens tentjes en meubilair geplaatst worden. Op deze wijze kunnen wij op elke gewenste plek een pop-up restaurant plaatsen. Neem contact met ons op voor meer informatie over AYWC “ On-Wheels”.
IMG_0788