Evenemententrailer, VIP-trailer

Voor al uw evenementen op elke locatie kunt u bij AYWC een evenemententrailer huren. HIervoor werken wij samen met een partner.  Denk hierbij aan vergaderingen, open dagen, bedrijfsfeesten of het ontvangen van uw gasten tijdens auto- of motorraces. Met deze evenemententrailer heeft u niet alleen catering met een zeer flexibele en representatieve ontvangstruimte tot uw beschikking, u legt uw gasten op een bijzondere wijze in de watten! Grote of kleine evenementen, veel gasten of een select gezelschap. De trailer van 200m2 is snel en gemakkelijk aan te passen bij uw organisatie en wensen. Graag stellen we samen met u een concept op maat samen.

Evenemententrailer met dakterras

Terwijl u en uw gasten genieten van een glas wijn of een koel biertje, heeft u via het podium of het dakterras een schitterend zicht op de activiteiten waarvoor u samen gekomen bent. Het spreekt toch bijna voor zich dat een omgeving als deze uitnodigt tot netwerken, een goed gesprek of het sluiten van een zakelijke overeenkomst? Wij kunnen de trailer, eventueel met grote voortent, op alle door u aangegeven (bereikbare) plekken plaatsen. Eventueel verzorgen wij bijkomende zaken zoals het ontvangen van uw gasten en audio- en/of visuele voorzieningen.

Evenemententailer voor uw zakelijke en particuliere feestjes

De evenemententrailer is niet alleen geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Ook voor bruiloften is de evenemententrailer zeer geschikt. Aangezien de trailer volledig zelfstandig functioneert omdat hij beschikt over een eigen aggregaat, is het mogelijk om op elke gewenste locatie die bereikbaar is voor de trailer uw feest te geven, bos, strand, weiland u bepaalt waar de evenemententrailer wordt geplaatst.

Evenemententrailer en cateringverzorging

Aangezien de evenemententrailer van alle gemakken is voorzien, kan catering verzorgt worden variërend tot hapjes, lunches tot aan volledige buffetten, bbq’s en live-cooking. Voor de verzorging van de drankjes wordt een sfeervolle bar geplaatst. Graag stellen we samen een catering concept op maat voor u samen.

 

Evenemententrailer
Evenemententrailer