Bedrijfscatering op maat

Wilt u uw bedrijfscatering goed georganiseerd hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met ons assortiment voor bedrijfscatering spelen wij in op de huidige ontwikkelingen. Daarom bieden wij niet alleen de gebruikelijke bedrijfscatering aan, maar ook twee unieke concepten.

Kies de bedrijfscatering die bij u past

Wilt u voor uw bedrijfscongres, vergadering of andere zakelijke werkzaamheden een goed verzorgde bedrijfscatering? Dan kunt u bij ons terecht. U kunt kiezen uit diverse broodjes, hapjes en buffetten. Voor bedrijfscatering op maat zijn wij uw partner. Wilt u meer weten? Klik direct hieronder op de button.

Twee unieke concepten binnen bedrijfscatering

Naast onze normale bedrijfscatering, hebben wij ook twee unieke concepten ontwikkeld: het Feel Good, Work Good en het low cost-concept.

Feel Good, Work Good

Dit concept is gebaseerd op gezonde en verse voeding. Iedereen moet op zijn of haar werk de mogelijkheid hebben om lekker en gezond te eten. Het assortiment binnen Feel Good, Work Good heeft gezonde lunchartikelen, maaltijdsalades, dagsnacks en tussendoortjes. Wij bereiden alle producten op een gezonde manier door gebruik te maken van magere producten, plantaardige vetten en volkoren producten.

Feel Good, Work Good bestaat uit vier onderdelen:

  • Aanbieden van gezonde producten, de groene lijn
  • Maken van bewuste keuzes
  • Geven van informatie en advies door een voedingsconsulent
  • Ondersteunen bij sportfaciliteiten op het werk

Heeft u interesse in Feel Good, Work Good of wilt u meer informatie over dit concept, neem dan contact met ons.

Low cost-concept

Het low cost-concept kenmerkt zich door het aanbieden van een basis en een aanvullend assortiment. Het basis assortiment komt voor rekening van de werkgever en het aanvullend assortiment komt voor rekening van ons. De extra kosten die daar mee gemoeid zijn, moeten terugverdiend worden uit de omzet van dit aanvullend assortiment.

Het assortiment ziet er als volgt uit:

  • Basis: brood, beleg, zuivel en fruit
  • Aanvullend: onder meer salades, soep, ommeletten en daggerechten.

De prijzen bepalen we samen in overleg met u als werkgever. Heeft u interesse in ons low cost-concept? Klik dan op de onderstaande button voor het maken van een afspraak.