Virtual Reality dining: Bijzonder uit eten

Wilt u een keer bijzonder uit eten? Dan is Virtual Reality dining iets voor u. Door middel van Virtual Reality word je meegenomen op een culinaire reis die varieert van het eten van oesters op het Zeeuwse strand tot het drinken van wijn in een Franse wijngaard. Zintuigen als reuk en zicht worden daarbij intensiever betrokken bij de diner ervaring.

Smaakbelevenis

Door wetenschappelijke inzichten te combineren met bepaalde gerechten en culinaire concepten, ontstaat er een unieke diner ervaring. Bijzonder dineren, zoals u niet eerder beleefd heeft. In ons VR Foodlab doen we onderzoek naar het effect van visuele- en geluidsimpulsen op onze smaakbeleving.

bijzonder uit eten

Neem, terwijl u een heerlijk glas wijn drinkt, een kijkje in een Franse wijngaard of ontdek het bos waar uw truffels gevonden zijn. Door de combinatie van Virtual Reality en smaak wordt u meegenomen in de ervaring, waardoor u nieuwe perspectieven ontdekt en bevindingen opdoet.

Een onvergetelijke belevenis om gasten op uw evenement een unieke en origineel dineren ervaring aan te bieden.

Stel uw beleving samen

Voor het evenement kunt u content kiezen. In totaal kunt u uit tien 360 graden video’s in onze bibliotheek kiezen. Deze video’s staan in verband met bepaalde ingrediënten.

Het Event

Tijdens het evenement zorgen wij ervoor dat de juiste Virtual Reality content op het juiste moment wordt afgespeeld. Ook leveren we persoonlijk support op locatie om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. U bent nog nooit zo leuk uit eten gegaan.

Kosten

AYWC biedt Virtual Reality dining aan voor groepen van 20 tot 50 personen, vanaf €50,00 per persoon. Hiervoor krijgt u een 7 gangen diner. Wilt u ook bijzonder uit eten? Neem contact met ons op voor meer informatie.