Catering Utrecht

Catering is een vak apart, en dit vak verstaat AYWC. Voor al uw catering Utrecht kunt u beroep doen op de diensten van AYWC. Of het nu gaat om het leveren van hapjes, de verzorging van een complete borrel, receptie of evenement, wij verzorgen dat graag voor u. Voorafgaand aan elk event inventariseren wij uw wensen en budget waarna we een offerte op maat voor u maken, zodat u nooit voor verassingen komt te staan. Ieder event is bij AYWC in goede handen.

 

Catering Utrecht en Live-cooking

Een uniek concept binnen de eventcatering is het Live-cooking buffet. Binnen dit concept kunnen de gasten een keuze maken uit die ingrediënten die zij lekker vinden. Onze kok bereidt dit gerecht ter plekke voor de gast. Het live-cooking concept kan elk gewenst thema hebben.

 

 

Catering Utrecht en hapjes, fingerfood

AYWC verzorgt als geen andere een uitgebreid assortiment aan hapjes en fingerfood in Utrecht. De hapjes kunnen afgeleverd worden, maar ook is het mogelijk dat AYWC het uitserveren van de hapjes voor haar rekening neemt. Als u een borrel heeft, dan is het tevens mogelijk om de drankjes door AYWC te laten verzorgen.

 

Catering Utrecht en lunches

Voor lunches bent u bij AYWC ook aan het juiste adres. Onze lunches variëren van lunches met zacht broodjes tot assortiment harde broodjes eventueel aangevuld met warme items. De broodjes worden rijkelijk belegd met bijvoorbeeld Franse kaas, vleeswaren en vis, afhankelijk van uw beschikbare budget.

 

 

Catering Utrecht en uitgebreide bijzondere lunches

Wilt u een keer wat anders, luxer en uitgebreider, dan zijn de onderstaande specials wellicht iets voor u. De specials zijn niet alleen geschikt om in te zetten als lunch, maar ook als brunch of warm/koud buffet. Prijzen van onderstaande opties variëren van €19,50 tot €22,50 per persoon. 

High tea

Bestaande uit: thee in diverse smaken, diverse sandwiches, mini quiche, hartige

hapjes, belegde broodjes, scones met cream en jam, assortiment zoete taartjes,

brownies, muffins, roomboterkoekjes en friandises.

Oud-Hollands hapjes buffet

Bestaande uit: boeren groentesoep in amuseglas, stokbrood met kruidenboter, rundvleessalade, Friese boontjessalade, pannetje met stoofgerechtje, mini broodje kroket, mini hartige taartjes, kaashapjes in amuseglas, luxe belegde boeren mini sneetjes en krentenbrood, hangop met vers fruit in glaasje, melk en jus d’orange.

Oma’s keuken hapjes buffet

Bestaande uit: erwtensoep in cappuccino kopje, roggebrood met spek, ham-prei salade,

Hollandse kaassalade, pannetje met stamppotje, mini pasteitjes, mini kaas en saucijzenbroodjes, garnalen en ham/meloen cocktailtje, luxe belegde sandwiches van diverse soorten grof gesneden brood, fruitsalade in glaasje, melk en jus d’orange.

Mediterraans amuse buffet

Bestaande uit: Italiaanse tomatensoep in amuseglas, gegrilde vlees- en visspiesjes, pastasalade, salade nicoise, quiche Lorraine, spiesjes van mozzarella en tomaatjes, koude tapas, luxe belegde minibroodjes, fruit, melk en jus d’orange.

 

Catering Utrecht meer informatie en contact

Neemt u voor meer informatie over catering in Utrecht contact met ons op.

 

hapjes