Cateringbedrijf All You Want Catering gaat voor kwaliteit

Samen met vrienden, familie of collega’s genieten van een tot in de puntjes goed georganiseerde catering? Dan staan wij van All You Want Catering voor u klaar. Als cateringbedrijf zijn wij gevestigd in het midden van Nederland, waardoor wij binnen no time op elke locatie in het land kunnen zijn. En zoals onze naam al zegt, kunnen wij iedereen met onze catering voorzien: event catering, bedrijfscatering en catering aan huis.

Ons cateringbedrijf staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij All You Want Catering streven wij ernaar om zoveel mogelijk producten vers te maken, waarbij we zo min mogelijk kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruiken. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk producten opnieuw te gebruiken.

Voor de inkoop maken we gebruik van een groothandel en enkele lokale leveranciers voor brood, zuivel en groenten. Bij binnenkomst van goederen wordt voor het bepalen van de juiste kwaliteit gebruik gemaakt van een registratie-ingangscontrole. Na deze controle ruimen we de goederen direct in, zodat de kwaliteit optimaal blijft. Waar mogelijk kiezen wij voor producten die een keurmerk met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen.

Milieubeleid All You Want Catering

Ons milieubeleid heeft vier pijlers:

  • Besparen van energie
  • Beperken van verpakkingen
  • Gebruikmaken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen
  • Verwerken en zorgvuldig scheiden van (rest)afval

Kies bewust met All You Want Catering

Wilt u een goed, verzorgde catering? Plaats dan direct een bestelling. Als cateringbedrijf zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt.