Live cooking buffet

Wilt u uw gasten extra verrassen dan is het Live-cooking buffet precies wat u nodig heeft. In overleg met u wordt het thema van het buffet besproken. Elk gewenst buffet kan omgevormd worden tot een live cooking buffet. Klik hier voor een aantal mogelijke buffetten. Bij een live cooking buffet worden een aantal verse ingrediënten gepresenteerd. Hierbij is een keuze te maken uit diverse soorten vlees, vis, diverse verse groenten en uiteraard afhankelijk van het thema pasta, rijst, aardappelgerechten of een combinatie daarvan. De gerechten worden met een kruiden en sauzen naar wens van uw gast op smaak gebracht.

 

Live cooking en grote groepen

Bij grote groepen adviseren we om het live-cooking buffet te combineren met een aantal gerechten die al bereid zijn. Op deze wijze hebben uw gasten direct de mogelijkheid om iets lekkers te nuttigen.

 

Live cooking feestje thuis

Wist u al dat een live-cooking buffet ook bij u thuis verzorgd kan worden? Dus eten waar u zin in heeft, ter plekke vers gemaakt door een van onze koks. Ook bij uw thuis, kan het live cooking concept in elk gewenst thema verzorgd worden. Als service zorgen we ook voor een gezellige bediening die de zorgen voor het klaarzetten, opruimen en bediening voor haar rekening neemt. Met andere woorden een compleet feestje bij u thuis, waarbij u nu eens niet de hele tijd in de weer bent, maar alles lekker aan ons kan overlaten. We verzorgen dit arrangement vanaf 15 personen, de kosten zijn vanaf € 39,50 p.p..

 

Live cooking en andere mogelijkheden

Indien gewenst kan het live-cooking buffet ook gebruikt worden als lunch of walking-dinner. In geval van een lunch, wordt in overleg met u bekeken welke items als live-cooking element worden ingezet. Bij een walking dinner bereidt de kok voortdurend diverse kleine hapjes en kleine handzame gerechten die gedurende de gehele avond uitgeserveerd worden.

 

buffet
live-cooking buffet