Low-Cost catering concept

AYWC is een cateraar die continu bezig is zichzelf te verbeteren en in te spelen op ontwikkelingen die van belang zijn voor de verzorging van bedrijfscatering. AYWC heeft dan ook enerzijds een compleet en uitgebreid concept, gebaseerd op gezonde en verse voeding te weten Feel Good, Work good.  Anderzijds is het voor bedrijven een economisch zware tijd. AYWC realiseert zich dat het aanbieden van cateringvoorziening een luxe voorziening is en een kostenpost. Om daarop in te spelen heeft AYWC een concept ontwikkeld waarbij met een minimum aan ureninzet, een lunchverzorging plaats kan vinden, het Low-cost catering concept. De werkwijze van AYWC is bij beide concepten gericht op een gezonde bereidingswijze door o.a. gebruik te maken van magere producten, plantaardige vetten en volkoren producten. Ook wordt het gebruik van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen tot een minimum beperkt.

Het low-cost concept kenmerkt zich door het aanbieden van een basis en een aanvullend assortiment. De opdrachtgever neemt de kosten van de basis cateringverzorging voor haar rekening. Het assortiment dat daaronder valt zijn brood, beleg, zuivel en fruit. Het aanvullende assortiment bestaande uit salades, soep, omeletten, daggerechten e.d. wordt voor rekening van AYWC verzorgd, waarbij de extra kosten die dat met zich mee brengt uit de omzet van deze artikelen terugverdiend moet worden. De prijzen worden in overleg met de opdrachtgever vastgesteld.

Biologische Lunch

Op vele aanvraag van onze klanten is een volledige biologische lunch opgenomen in ons assortiment. De kosten voor deze lunch bedragen € 12,00 per persoon. De lunch bestaat uit:

  • twee biologische broodjes p.p.
  • luxe biologisch beleg
  • biologische melk
  • biologisch sap
  • biologisch stukje fruit

Indien gewenst kan deze lunch uitgebreid worden met bijvoorbeeld soep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.