Walking-dinner

In plaats van een buffet verzorgd AYWC walking-dinner. Bij een Walking dinner maakt onze kok ter plekke diverse hapjes en gerechtjes. Alle hapjes en gerechtjes zijn uit de hand te nuttigen dus zijn wat kleiner van formaat en worden door de medewerkers van AYWC uitgeserveerd. Gedurende uw gehele evenementen worden u gasten verrast met diverse soorten hapjes en gerechtjes. Het verrassingseffect is bij uw gasten groot en zij zullen uw walking-dinner nog lang herinneren. Een walking-dinner kan in diverse thema’s aangeboden worden.

Hapjes en gerechtjes bij Walking-dinner

De hapjes en gerechtjes worden op verassende wijze geserveerd en gepresenteerd. Er wordt een combinatie gemaakt van diverse warme en koude hapjes en gerechtjes. Voorbeelden van hapjes en gerechtjes zijn bijvoorbeeld, cappucinokopje met soep, cocotte met stoofgerechtje, mini zakje patatas bravas met aioli, gamba spiesjes, bruschetta vitello tonato, amuseglaasje met carpaccio.

 

Walking-dinner op maat

In overleg met u wordt een inschatting gemaakt van het aantal hapjes en gerechtjes dat geserveerd worden. Het walking- dinner kan diverse thema’s hebben, een thema passend bij het seizoen leent zich ook zeer goed voor dit concept. Uiteraard wordt een en ander afgestemd op de beschikbare tijd, wensen en budget.

 

Walking-dinner en andere mogelijkheden

Naast het walking-dinner kan AYWC tevens dranken en bar voor u verzorgen. De drankjes die AYWC verzorgt zijn bier, wijn en frisdranken. Buitenlands gedistilleerde dranken worden op aanvraag verzorgd. Heeft u ook nog meubilair, verlichting en meubilair nodig? Ook hiervoor bent u bij AYWC aan het juiste adres.

 

Walking dinner op locatie

Een walking-dinner kan zowel voor zakelijk als privé aangelegenheden verzorgd worden. Indien u niet beschikt over een ruimte voor de bereiding, dan richt AYWC een catering tent waarbij gebruik gemaakt wordt van onze een mobiele keuken die van alle gemakken te voorzien is. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

collage hapjes