Deze week is de week van de cateraar. De actie week is bedoeld aandacht te geven aan de ruim 20.000 catering medewerkers die er gezamenlijk zorgen voor gemiddeld 2 miljoen smakelijke gerechten en maaltijden per dag.
Een cateraar en zijn medewerkers
Een cateraar is niets zonder goede, vriendelijk en loyale medewerkers, die uiteraard elke dag de gasten weer weten te verrassen met lekker lunchgerechten, fingerfood en maaltijden. Met trots kunnen wij van AYWC zeggen over zulke medewerkers te beschikken. Persoonlijke aandacht, net even die extra service, flexibiliteit, dat maakt het dan onze catering medewerkers graag gezien zijn en als onderdeel van onze opdrachtgevers worden beschouwd. AYWC kan geen goede cateraar zijn zonder onze medewerkers!
Catering medewerkers bij AYWC
Medewerkers die komen, gaan niet meer bij AYWC weg. Dat heeft te maken met de vrijheid, ruimte en mogelijkheden voor eigen initiatieven die onze medewerkers krijgen. Er wordt in al onze restaurant dan ook nooit hetzelfde aangeboden. Daar tegenover staat dat onze catering medewerkers het nooit af laten weten en wij altijd op ze kunnen bouwen. We hebben een team waar we trots op zijn! Wat past er nu beter bij deze blog dan een van de favoriete lunchrecepten van een van onze catering medewerkers, in dit geval Sandra.
Broodje pittige kip met brie van Sandra
Ingrediënten
- Volkoren broodje
- Kipfilet
- Brie
- Gegrilde paprika
- Chilisaus
- Paprikapoeder
- Zout en peper
- Veldsla
Bereiding
- Snijd de kip in kleine blokjes, kruid deze met zout, peper en paprika poeder en bak deze in wat olijfolie.
- Roer er een klein beetje chilisaus doorheen.
- Snijd de gegrilde paprika in reepjes.
- Snijd de brie in dunne plakjes.
- Garneer het broodje met wat veldsla.
- Leg er wat gebakken en gekruide kip op, voeg de gegrilde paprika toe en dek af met de plakjes brie.
- Laat de brie een beetje smelten onder de grill en broodje is klaar om te serveren.
Eet smakelijk!